Carola Söberg

Till vardags är landslagsmeriterade Carola Söberg ett välbekant ansikte för hemmapubliken på Behrn Arena. Men förutom att vakta målet för KIF Örebro DFF är hon också den som har tagit fram kampanjens tröja. Återigen tack för att du gjorde kampanjen möjlig!

Carola, hur länge har du arbetat som AD/kreativ fomgivare?
-Jag har jobbat med kreativ formgivning på ett eller annat sätt i ungefär 10 år. Tidigare på reklambyrå och nu med mitt egna företag CASO.

Vad var det som fick dig att tacka ja när Erik frågade om du kunde tänka dig att hjälpa till med kampanjen?
-Det var en självklarhet att hjälpa till när Erik frågade mig. Det är ett ämne som berör mig enormt och som jag vill göra allt jag kan för att uppmärksamma. Ingen kan göra allt, men vi kan hjälpas åt med det vi själva kan för att sprida budskapet.

Vad är din tanke bakom tröjans design?
-Efter att ha pratat med Erik var jag säker på hur känslan och de viktiga orden skulle förmedlas. Vitt mot svart – rätt och fel. Det finns ingen gråzon när det handlar om övergrepp, det är bara fel.
Den handskrivna texten visar det personliga, som att vem som helst av oss hade kunnat skriva den. Kampanjen ”inte ensam aldrig glömd” är livsviktiga ord som gör skillnad.