Boken om Inte ensam aldrig glömd

2016, startade Erik Grönberg initiativet Inte ensam aldrig glömd för att stötta barn, unga och vuxna som har utsatts för sexuella övergrepp. Initiativet har stöttats av tusentals människor, både i Sverige och utomlands. Bakom projektet döljer sig Eriks egen historia. Från tidig ålder utsattes han själv för sexuella övergrepp. Övergreppen höll på att kosta honom livet. Det här är hans egen nakna berättelse om konsekvenserna av övergreppen han utsattes för.

Det är en mörk och tragisk resa bland ätstörningar, missbruk, panikattacker, psykisk ohälsa och självmordsförsök. Men också ett ljus mitt i allt det mörka – han lyckades vända det onda och börja om.

Kanske har du någon i din närhet som blivit utsatt. Kanske är du nyfiken på Erik och hans historia. Kanske har du varit skonad från alla typer av övergrepp och har ingen, vad du vet, i din närhet som blivit utsatt. Kanske är det så att du själv sitter i en sådan situation som Erik gjorde, och du hoppas att den här boken ska hjälpa dig på något sätt. Oavsett vilken bakgrund du har, är den här boken till dig

I boken medverkar också skådespelaren, artisten och dansaren, Rennie Mirro.

Inte ensam aldrig glömd fins också som ljudbok – uppläst av Stasse Soulis.

Beställ boken

Adlibris
Bokus
Sportförlaget

”Jag fick denna boken av en närstående till mig som rekommenderat den starkt och sa att detta är en bok jag borde läsa. Redan efter 10 minuter av läsande var mina ögon fyllda med tårar. Jag som i princip aldrig läser ett kapitel ut en bok blev helt fast i den. Jag har nu sträckläst hela boken. Jag kände mig helt tagen, berörd och mållös. Det ringde en klocka i mitt inre. Jag vill bara rikta ett stort TACK för allt. Genom att du har vågat får mig att våga. Du är helt fantastisk, en stor förebild för mig liksom för många andra. DU ÄR EN IDOL”.

Partners